IMG_5286

 

 

Sagt om Tyresö Betong och bygg AB

Här kommer kommentarer från några kunder och samarbetspartners:

Helt klart det trevligaste, proffsigaste och mest noggranna team jag sett jobba, och som du själv skrev i ett tidigare mail: ”noggrannhet växer inte på träd”. Erik Carlsson Tyresö
Fick kontakt med Lasse på rekommendation för att gjuta och glätta vårt källargolv och är väldigt nöjd med resultatet. Förutom att betonggolvet blev superjämnt och snyggt är jag mest imponerad av engagemanget de visade och hur smidigt själva arbetet flöt på. Det är första gången jag blivit uppringd av en hantverkare en söndag kväll för att de hade frågor inför planeringen av gjutningen och verkligen ville säkerställa att det skulle bli ett perfekt resultat.Thomas Färnström, Lidingö
Jag hittade Tyresö Betong när jag Googlade på nätet för att få vår entré och balkong riven och omgjuten. Det har vi aldrig ångrat! Lasse och Johannes på Tyresö Betong är ett föredöme för hantverkare. De svarade snabbt på min förfrågan. När vi kommit överens om startpunkt kom de utsatt tid. De var flitiga, effektiva, välorganiserade och arbetade både tidigt och sent om det behövdes för att hålla tidsplan. Allt flöt bara på. Det var aldrig några sura miner och de tog sig tid att förklara saker för oss amatörer. Behövde de någon gång vara på ett annat uppdrag så meddelade de i god att de inte kunde komma. Det enda vi var oroliga för i början var att de inte var en totalentreprenad. Vi fick ordna rivare och smed själva, men med noggranna instruktioner från Lasse och viss direktkontakt mellan hantverkarna fungerade det utmärkt. Vi är kanonnöjda med resultatet och kan verkligen rekommendera Lasse och Johannes.Hälsningar/ Stefan & Pia i Nacka
Jag vill vidare förmedla att plattsättaren som varit här först trott att golvet är flytspacklat och att han inte sätt det så välgjord golvgjutning tidigare, och att fallen till dom fyra brunnarna är perfekta.Hälsningar/ Anders Andrén i Tyresö.
Killarna på Tyresö Betong och bygg AB är intresserade, engagerade och inte rädda för att säga till om något är fel. Socialt kompetenta. Kan det mesta inom bygg och anläggning och jobbar effektivt utan att stressa.Jan Persson/Projektchef Ncc constuction. ncc
Efter att ha nöjet att fått anlitat Tyresö Betong och bygg AB i flera formsättning- armering- och gjutnings arbeten kan jag bara säga att dom är otroligt noggranna och ansvarsfulla hantverkare som alltid levererar ett professionellt utförande i utsatt tid.
Jag vill ge Tyresö Betong och bygg AB mina bästa vitsord!Bernt Nordqvist/Ägare och VD sedan 22 år av El & Nätverksmontage AB.
enab
Personalen på Tyresö Betong och bygg är mycket arbetsamma seriösa och noggranna byggnadsarbetare. De är mycket bra att ha att göra med.Leif Ohlsson/Produktionschef Ncc constuction.
Tyresö Betong och bygg AB har hög kompetens inom bygg och anläggning, dom tar initiativ och är drivande i sitt arbete. De är noggranna och samtidigt mycket snabba.Adolf Kalsen/Blockchef Ncc construction.
Har arbetat med Lasse i små och stora projekt samt en del mycket komplicerade. Lasse är en mycket erfaren och driven hantverkare som inte tummar på varse kvalitet eller säkerhet. Han har stor erfarenhet av armerad betong inom så väl konstbyggnad (anläggningskonstruktioner) och husbyggnad. Gjutningar som Lasse deltar i eller utför själv håller alltid hög klass och följer gällande normer. Lasse är van att arbeta med projekt där BRO norm, BV tunnel och AMA anläggning gäller. Han planerar, genomför och styr arbetet och kommer med idéer och lösningar som generera i snabb produktion med hög kvalitet. Han fungerar mer som styrandearbetsledare som utför samtidigt arbetet.Per Odenberg/Byggledare på vectura/Trafikverket. Vectura
This letter is my personal recommendation for Lasse.
Until just recently I have been Lasses supervisor for several months. I found he to be consistently pleasant, tackling all assignments with dedication and a smile.
Besides being a joy to work with. Lasse is a take-charge person who is able to present creative ideas and communicate the benefits.
Lasse was also extraordinarily helpful in other areas of the site. In addition finding effective solution modules for the problem, Lasse assumed a Contractor role in construction. I highly recommend Lasse for the big and small work.Mohammed/Chef off staff, Ncc construction.

Om ni vill ha referenser och prata med några av våra privata eller företagskunder hör av er så får ni telefonnumret.

Search

Categories